3 Läs mer >>
GLAD PÅSK - SRETAN USKRS













2009-04-12

3 Läs mer >>

Det var länge sedan att jag skrev här på Magdalenas blogg.

Magdalena mår bra och det är hela tiden något nytt med henne. Hon pratar så mycket och vill att man lyssnar bara på henne hela tiden. Ibland kan det bli jätte jobbigt speciellt när man pratar i telefon och hon springer efter och vill att jag lyssnar på henne. Men om hon inte lyckas avbryta samtalet då säger hon att hon måste gå på toaletten eftersom hon vet att man springer direkt ditt med henne. Nu är det några månader att hon inte har blöjan på dagen, bara på natten när hon sover och det funkar jätte bra. Får några dagar sedan var vi i affären som hon tycker inte om och då sa hon aj, aj, aj jag måste kissa, jag måste kissa (hon kissade 10 minut tidigare, men, men), vi sprang ut och när det var dags att gå på toaletten ändrade hon sig och istället vill hon promenera ute.  

Barbara går i skolan och är jätte duktig på att läsa och skriva. Nu är det äntligen fint väder ute och flickorna vill inte gå in.

Får några dagar sedan fick flickorna paket från Kroatien, mormor skickade lite påsk godis och dem blev så glada eftersom dem tycker att det är så roligt när man får present på posten.

Nu kommer några nya bilder    

 

 

2009-04-05