2007-04-08

GLAD PÅSK - SRETAN USKRS
image154
image155image156image157image158image159image160image161
Cartoon Glitters # 210477

Kommentarer:

1 pero sa fam.:

skriven

i vama isto sretan uskrs da ga provedete u zdravlju, miru,i blagoslovu.pozdrav curama od jessice.

2 sanna:

skriven

Sretan Uskrs zelimo svi vaman da ga ljepo proslavite u miru, zdravlju i veselju...

3 branka:

skriven

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS DA GA PROVEDETE U ZDRAVLJU I MIRU OD SRCA VAM ZELI BRANKA S OBITELJI
PUNO POZDRAVA IZ KANADE ZA SADA VIDIMO SE USKORO
PUSA ZA BARBARU I MAGDALENU

4 Kata:

skriven

SRETAN USKRS I PUNO ZDRAVLJA I VESELJA! PUSA ADELE MALI! kAKA JE LIJEPO VIDJETI TE SRETNU I VESELU!

5 Charlottes mamma:

skriven

Så fint du skriver, på två språk. Så duktig att uttrycka dig också på svenska. Känner precis som du. Mitt barn lever, men alla barnen Charlotte låg inne med år 2000 mest, dagvård 2001 och framåt. En vecka inne på 64 därefter bara. Alla de barnen är ju friska eller döda. Men jag känner samma oro som du. Påsk, men hela tiden orolig. Om barnet får ont, normalt kanske växevärk eller bara sprungit på något. Träningsvärk efter fotboll..... Men jag blir också hela tiden orolig.
En kompis jag träffat sedan 1:a klass i min skola, sa för några veckor sedan. "Du är väl glad att Charlotte mår så bra". Jag blev nästan arg inom mig. Jag tänkte , så klart jag är glad. Men hon är ju inte frisk. Hon sa det flera gånger, men du är väl glad hon mår så bra. Jag tänkte"Du med dina friska barn och barnbarn", visst är jag glad. Men inte som jag borde varit om C varit helt frisk. Bara vi drabbade föräldrar förstår. De andra skall i bland hålla tyst. Jag lider också med alla som dött. Även de här på "Barnens sidor" där det inte går bra. Gråtit flera gånger.
Kram så roligt du skriver hos _Charlotte.
Vi får kämpa på. så underbara söta flickor du har.
Hälsningar Gunvor.

6 Gunvor:

skriven

Hej hoppas allt är bra. Nej livet blir aldrig detsamma för våra familjer. Syskonen blir också mycket drabbade. Måste göra annat nu, eftersom Niklas kommer hem. Kram från Gunvor. Vi håller tummarna för våra barn. Att en ängel vakar vidare för dem och att våra barn är utvalda att fixa detta. Vi hörs.

7 katarina:

skriven

Hejsan!Vilken fin
och trevlig sida ni har,vi har träffats mycket i Lund avd 64 från förra sommaren och framåt.Jag har en son som heter Christoffer
snart 17 år som alltid brukade prata med er och även då lilla Sara..Vi har det bra fast man inte kopplar av alltid,för tankarna finns där med en hela tiden.Ni får ha det så bra och sköt om er .Katarina

8 Katja (och Milla):

skriven

Det blev säkert jättemycket påskgodis för gottegrisen Barbara!
Här i Kävlinge är allt prima med Milla, vi har ju inga högdosbehandligar kvar, bara lite blodprover. Vilken skillnad! Vad härligt det är att ha VARDAG när man vet vad motsatsen är. Det här är bästa tiden i livet: kneg och barn och tvätt och disk och gräsklippning... Så enkelt är det.
Och synd om dem som inte hinner fatta det, utan rusar bara vidare och vill ha mer och bättre.
De missar ju allt som är just nu: jag diskar eftersom jag har en familj att äta tillsammans med. Jag klipper gräset för att kunna spela tennis med mina barn. Jag plockar och donar varje kväll därför att vi helt enkelt levt hela dagen.

Hör av er, ifall ni har vägarna förbi. Vi kanske ses i Legoland?

Kommentera här: