2009-01-22 SABINA NAJJAR


Sabina fick diagnosen malignt melanom 2006, opererades och blev så gott som friskförklarad men fick tillbaka cancern i nov 2007. I mars 2008 började tumörerna att sprida sig och i januari 2009 fick hon beskedet att hon fått fem metastaser i hjärnan och att hon förmodligen bara har 2-6 månader kvar i livet.

Sabina Najjar är en otroligt levnadsglad och inspirerande 34 årig tjej uppvuxen i Sollentuna, norr om Stockholm. Hon har två döttrar, varav den yngsta har Prader-Willis Syndrom (PWS) och autism.

Hon har en blogg där ni kan följa hennes kamp mot cancern: http://mittlivsabina74.blogspot.com och ni kan se ett inslag om henne här: http://aftonbladet.se/webbtv/livsstil/halsa/article3126128.ab

För er som känner att ni vill ge ett bidrag till Sabina och hennes familj har vi öppnat ett SEB-konto där alla insättningar går direkt till Sabina. Det kostar att vara sjuk och syftet är att Sabina och hennes familj ska kunna göra lite roliga saker tillsammans utan att känna stressen över att dom egentligen inte har råd.
Kontonumret är: 5383 3247401 (de fyra första siffrorna är clearingnumret).

Ni kan följa summan på insamlingskontot på Sabinas blogg.

Kommentarer:

1 sabina:

skriven

Tusen tack för ditt inlägg! Du har ju själv detta på nära håll och ja blir rörd att du orkar ta även andras bekymmer! Skickar styrke kramar till dig!2 Isabelle:

skriven

Vad fint av dig att lägga ut den här infon på din sida Danijela. Mycket fint! Du verkar ha gått igenom en hel del själv. Lycka till med allting! Många kramar, Isabelle

Kommentera här: